Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Avdekket drapsforsøk på sikkerhetssjef i PA

En 70 kilos veibombe skal ha vært utplassert for å ramme kjøretøyet til Rashid Abu Shbak, en sentral sikkerhetssjef på Gaza-stripen, skriver Jerusalem Post. Bomben ble avdekket søndag morgen. Shbak er lojal til PA-formann Mahmoud Abbas. Lørdag ble lederen for PAs etterretningstjeneste, Tarek Abu Rajab, utsatt for et drapsforsøk. Abu Rajab ble alvorlig skadet da en bombe gikk av inne i en heis i hovedkvarteret til etterretningstjenesten. Livvakten Ala Abu Hasira (40) ble drept og ti andre mennesker skadet. Hamas har utplassert en militsstyrke på 3.000 menn på Gaza-stripen, til tross for et forbud fra PA-formann Mahmoud Abbas.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart