Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israelske spesialstyrker aksjonerte mot Kassam-terrorister

Israelske spesialstyrker rykket inn i byen Beit Lahiya nord på Gaza-stripen mandag kveld. Målet for aksjonen var terrorister som planla å skyte Kassam-raketter mot israelske tettsteder, skriver israelske medier. Det er første gang Israel sender bakkestyrker inn på Gaza-stripen siden etter den israelske tilbaketrekningen i september 2005. De israelske soldatene kunne vende tilbake til Israel uten noen skader. Minst tre medlemmer av Islamsk Jihad ble drept, rapporterer Ha’aretz. Like etter kampene mot Kassam-terroristene avfyrte et israelsk kamphelikopter en rakett som drepte ytterligere en terrorist, opplyser øyenvitner. I følge IDF var palestinerne i ferd med å avfyre raketter da det ble åpnet ild mot dem. – Det var en modig operasjon på grunn av den høye risikoen, skriver Yedioth Aharonoth. Palestinske terrorister har avfyrt hundrevis av raketter mot israelske mål siden tilbaketrekningen for åtte snart ni måneder siden. Hittil har IDF slått tilbake mot terroristene med luftoperasjoner.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart