Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Tre palestinere drept i kamper langs grensegjerdet

Onsdag ble tre palestinere drept og fire skadet i to konfrontasjoner med IDF langs grensegjerdet mot Israel. I følge IDF åpnet styrkene ild da tre mistenkelige personer rykket inn mot gjerdet i nærheten av kibbutz Nahal Oz. Palestinerne skal tilsynelatende ha prøvd å nå en bombe som var utplassert langs gjerdet, rapporterer Hærens radio. Palestinske kilder sier de drepte mennene var medlemmer av PAs sikkerhetsstyrker. Mennene som hadde rykket frem mot gjerdet søkte skjul bak stillingen hvor sikkerhetsstyrkene holdt til, i følge palestinske vitner. IDFs beskytning rammet stillingen til de palestinske politimennene, fortsetter de. IDF-kilder hevder fortsatt at minst to av de drepte var militante som prøvde å gjennomføre et terrorangrep i Israel. Hæren benekter også å ha skutt mot en stilling til de palestinske sikkerhetsstyrkene. – Terrorgruppen ble oppdaget omkring hundre meter fra gjerdet. Palestinske politioffiserer skal ikke oppholde seg i det området, sier IDF-kilder til Yedioth Aharonoth. IDF vil etterforske hendelsen dersom palestinerne leverer en offisiell klage, skriver Ha’aretz.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart