Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Terrorleder Jamal Abu Samhadana drept av IDF

Forsvarsminister Amir Peretz (Ap) gav sin støtte til målrettede drap på terrorister torsdag. – Ingen terrorist fra noen organisasjon vil være immun hvis de deltar i anti-israelsk terroraktivitet, sa Peretz. Noen timer senere, like før midnatt, avfyrte israelske luftstyrker en rakett mot en treningsleir til terrororganisasjonen PRC sør på Gaza-stripen. Lederen Jamal Abu Samhadana, som har vært ansvarlig for hundrevis av Kassam-raketter mot Israel, ble drept sammen med tre andre terrorister. Sykehus kilder sier ti andre ble skadet. I følge israelske kilder skal palestinerne ha øvd seg på et terrorangrep da IDF gjennomførte sin anti-terror operasjon. Abu Samhadana er også mistenkt for sin rolle i angrepet mot den amerikanske konvoien på Gaza-stripen i 2003. I april utnevnte den nye Hamas-regjeringen Samhadana til sjef for en palestinsk sikkerhetsstyrke. PRC er alliert med Hamas på Gaza-stripen. En talsmann for PRC truer med hevn etter Israels operasjon. – Zionistene og israelerne har åpnet porten til helvete ved å myrde Abu Samhadana, sa Abu Abir. En talsmann ved det palestinske innenriksdepartementet truer også med hevn. – Dette er et kriminelt mord og palestinerne har rett til å svare på denne stygge ugjerningen med alle midler, sier Khaled Abu Hilal. Abu Samhadana grunnla PRC som en utbrytergruppe fra Fatah i starten på den andre intifadaen i år 2000. Les den relaterte artikkelen Likvidasjoner redder liv.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart