Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israelsk rakett stanset Kassam-terrorister, 8 sivile palestinere drept

Minst ti palestinere, inkludert to skolebarn, ble drept tirsdag da et israelsk kamphelikopter avfyrte to raketter mot kjøretøyet til Jihad-terrorister på vei for å angripe Israel. – Terroristene var på vei for å avfyre GRAD Katyusha-raketter, som har lenger rekkevidde enn de hjemmelagde Kassam-rakettene som vanligvis blir skutt fra Gaza-stripen, opplyser IDF. En av de drepte palestinerne var Hamoud Wadiya, Islamsk Jihads fremste rakett-terrorist. IDF mener tre terrorister ble drept i operasjonen. Jerusalem Post gjengir IDF-kilder som hevder kun en rakett ble skutt mot terroristenes kjøretøy. Eksplosjonene som krevde flest sivile offer skal ha kommet av eksplosivene i rakettene inne i kjøretøyet. Den palestinske informasjonsministeren Yousef Rizkha fordømte det han betegner som en "sammenhengende serie av israelske massakre på vårt palestinske folk". PA-formann Mahmoud Abbas har betegnet den israelske anti-terror operasjonen som "stats terrorisme".


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart