Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

En drept i eksplosjon

En palestiner døde umiddelbart fredag ettermiddag, da en av IDFs kanonbåter avfyrte en rakett mot et kjøretøy i landsbyen al-Mugraka, sentralt på Gaza-stripen. To andre personer ble skadet i aksjonen, den ene kritisk og den andre alvorlig. Kilder i den israelske hæren sier aksjonen var rettet mot en terrorcelle i Islamsk Jihad, som skal være ansvarlige for flere Kassam-angrep mot Israel. Kilden tror også gruppen var involvert i angrepene på Sderot denne uken, skriver Yedioth Aharonoth. I følge palestinske kilder ble aksjonen gjennomført rett før klokken 22.00 lokal tid. Et Toyota-kjøretøy med flere personer ombord, ble truffet av den israelske raketten. Palestinsk helsepersonell ankom raskt til stedet, for å få personene ut av den brennende bilen. Hvilken terrorgruppe de rammede tilhørte, er enda uvisst.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart