Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Mindre israelsk styrke gikk inn i nord

En mindre israelsk bakkestyrke gikk inn på den nordlige Gaza-stripen mandag morgen. Stridsvogner, pansrede personellkjøretøy og bulldosere inntok posisjoner rundt den palestinske byen Beit Hanoun. Hensikten med operasjonen er å foreta målrettede aksjoner mot terrorister som har skutt hundrevis av raketter mot israelske tettsteder. IDF vil også avdekke tunneller og hindre utplassering av miner langs grensegjerdet. Statsminister Ehud Olmert holder fortsatt de israelske styrkene tilbake fra en større anti-terror operasjon nord på Gaza-stripen. Sør på Gaza-stripen ble tre millitante palestinere drept da de angrep israelske soldater på Dahaniyeh-flyplassen søndag kveld. To av angriperne skal ha hatt på seg magebelter med eksplosiver, skriver Jerusalem Post. Operasjon "Sommerregn", som har som mål å få frigitt Gilad Shalit, kan dra i langdrag. – Jeg regner med at operasjonen kan være slutt i løpet av noen uker eller måneder, selv om situasjonen absolutt kan eskalere, sier sjef for IDFs Sørkommando, generalmajor Yoav Galant.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart