Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

2.000 palestinere protesterte mot paven

Rundt 2.000 palestinere protesterte fredag kveld mot pave Benedict XVI og anklaget ham for å stå i ledelsen for et nytt korstog mot den muslimske verden. Tyskeren har forrådt muslimer over hele verden, sa statsminister Ismail Haniyeh. Pavens uttalelse kom under et besøk på et tysk universitet, men var aldri ment å skade noen, hevder talsmenn for Vatikanet. Benedict siterte en bok fra 1300-tallet, som gjengir en samtale mellom den bysantinske kristne keiseren Manuel Paleologos II og en persisk lærd, rundt sannhetene i kristendommen og islam. – Keiseren begynner å snakke om jihad-saken, hellig krig. Han sa, jeg siterer: "Vis meg hva av det Muhammed frembrakte som var nytt, og der vil du finne bare ondskap og inhumanitet, slik som hans ordre om å spre troen han talte, ved hjelp av sverd". Paven sa seg aldri enig i utsagnet, men gjendrev det heller ikke, i følge Yedioth Aharonoth. – I det palestinske folks navn, folket som lever på hellig palestinsk jord, uttrykker vi vår forkastelse av disse utsagnene fra den hellige pave om Islam som tro, dens religiøse lover, historie og livsstil, uttalte Haniyeh. Han legger til at Benedicts kommentar "tildekker sannheten" og slik skader den. – Vi ber den hellige pave om å revurdere sin uttalelse og å slutte med å fornærme den islamske religionen som har halvannen milliard etterfølgere, sa den politiske lederen i Hamas. Miff.no: Islam, Israel og jødene


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart