Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

IDF: Tre Kassam-terrorister drept

Torsdag morgen skjøt palestinske terrorister to Kassam-raketter mot den israelske byen Sderot. Rakettene forårsaket skade på eiendom, men ingen personskader, skriver Ha’aretz. Kort tid senere ble tre palestinere drept i et israelsk luftangrep nord på Gaza-stripen. I følge IDF var de tre palestinerne involvert i Kassam-angrepet tidligere på dagen. Lokale øyenvitner sier de tre var tenåringer som passet på geiter. I byen Rafah sør på Gaza-stripen har israelske bakkestyrker gjennomført en anti-terror-operasjon natt til torsdag. En 35 år gammel kvinne ble drept da IDF-soldatene stormet et hus som tilhørte et Hamas-medlem. En 24 år gammel palestiner ble drept i en annen trefning i Rafah. Miff.no: Palestinsk terror


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart