Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Fem palestinere drept i kamper med IDF

Fire væpnede palestinere ble drept i kamper mot IDF i landsbyen Abassan på Gaza-stripen tidlig torsdag morgen. En gutt i tenårene som var i området ble også drept, opplyser øyenvitner og helsepersonell til Ha’aretz. Israelske styrker opererte i området for å finne anlegg som blir benyttet av palestinske terrorgrupper. – Vi tror det er skjult tunneler og annen type infrastruktur i området, sier en talsmann for IDF. Fra Vestbredden blir det også meldt om sammenstøt med militante palestinere natt til torsdag. Israelske soldater ble angrepet med eksplosiver og håndvåpen både i Nablus og Tulkarm. Onsdag stanset IDF en selvmordsterrorist som prøvde å infiltrere Israel sør for grensestasjonen Karni mot Gaza-stripen. Miff.no: Palestinsk terror


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart