Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

IDF i kamper nord på Gaza-stripen

Tre væpnede palestinere ble drept og minst 20 skadet i IDF-operasjoner nord på Gaza-stripen natt til onsdag. De tre palestinske militssoldatene skal ha blitt drept i et israelsk helikopterangrep ved landsbyen Beit Hanoun, opplyser palestinske tjenestemenn. IDF sier de angrep en gruppe væpnede menn som var i ferd med å utplassere en mine. Flere palestinske militssoldater ble skadet i trefninger med israelske infanterisoldater. Israel har gjennomført en rekke bakkeoperasjoner på Gaza-stripen de siste fire månedene. Hensikten er å stanse opprustningen av terrororganisasjonene, og forhindre at Gaza-stripen utvikler seg til et nytt Sør-Libanon. Onsdag blir situasjonen på Gaza-stripen drøftet i sikkerhetskabinettet. IDF har anbefalt å ta tilbake kontrollen over grensen mellom Egypt og Gaza-stripen for å forhindre den intense våpensmuglingen som pågår. Tirsdag kveld ble en israelsk reservesoldat skutt og lettere skadet under en operasjon mot terrorgrupper i Ramallah, opplyser en talsmann for den israelske hæren. Miff.no: Palestinsk terror


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart