Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

IDF omringet terrorister i moské

Israelske styrker omringet natt til fredag omlag 60 militante palestinere som hadde tatt dekning i en moské i Beit Hanoun nord på Gaza-stripen. Trefningen skal ha startet etter at væpnede palestinere brukte moskéen som dekning for skyteangrep mot de israelske soldatene, melder israelske kilder. Flere ettersøkte terrorister skal ha oppholdt seg i moskéen, blant dem ledere for rakettangrepene som stadig terroriserer israelske tettsteder rundt Gaza-stripen. I følge palestinske øyenvitner rev israelske bulldosere ned en vegg i bygningen. Soldatene brukte tåregass og sjokkgranater for å tvinge de militante palestinerne ut. På et tidspunkt skal taket i moskéen ha fallt sammen, men i følge palestinske kilder skal de fleste væpnede mennene ha kommet seg bort uskadet. Noen overgav seg til IDF, melder isralske kilder som gjengis av Ha’aretz. Den palestinske byen Beit Hanoun ligger helt nordøst på Gaza-stripen. Byen har omlag 30.000 innbyggere. Miff.no: Palestinsk terror


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart