Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Syv militante og sivile palestinere drept

Tirsdag morgen meldte IDF at de har avsluttet sin nesten ukelange anti-terror operasjon i Beit Hanoun nord på Gaza-stripen. I følge Ha’aretz har de israelske styrkene trukket seg tilbake til utkanten av området, men likevel er minst ni palestinere drept på Gaza-stripen tirsdag. I Jabalya ble to terrorister tilknyttet Islamsk Jihad skutt og drept. IDF skjøt også en stridsvogn-granat mot huset til Jamila Shanti. Han er parlamentsmedlem for Hamas. I forrige uke mobiliserte han kvinnene som gikk inn i kampsonen rundt en moské som var beleiret av IDF, slik at en gruppe terrorister kunne unnslippe arrest. Shantis svigerinne ble drept i angrepet på huset, sammen med Hamas-lederens livvakt og et annet militant Hamas-medlem. Den israelske hæren avviser at de rammet et spesielt hus. – Vi svarte på granater som ble skutt mot oss, opplyser IDF. Miff.no: Palestinsk terror


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart