Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

To Hamas-medlemmer drept i IAF-angrep

I følge palestinske kilder skal to mennesker være drept og fire såret i en IAF-aksjon i bydelen Sajaiya i Gaza by. En israelsk talsmann bekrefter at aksjonen har funnet sted, og hevder målet var en bil som kjørte rundt med "terroraktivister". Israelske kampfly avfyrte raketter mot et kjøretøy som inneholdt flere medlemmer av Hamas’ militære ving, bekrefter de palestinske kildene. Lokale vitner identifiserte de drepte som Abdel-Qader Habib og Basil Abeid, to Hamas-medlemmer. Også et barn ble såret i angrepet, skriver Yedioth Aharonoth. Abu Ubeida, talsmann for Hamas’ militære ving, truer nå Israel med hevn. Organisasjonen vil fortsette å operere inntil alle deres mål er oppfylt, legger han til. Miff.no: Palestinsk terror


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart