Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

To væpnede palestinere drept nær grensen

Israelske soldater skjøt og drepte to væpnede palestinere som krøp inn mot grensegjerdet rundt Gaza-stripen natt til mandag. I følge IDF bar militssoldatene på en bombe. Denne antakelsen ble styrket da det brøt ut flere eksplosjoner etter at skuddene ble avfyrt. Søndag kveld oppdaget egyptiske sikkerhetsstyrker et stort kvantum eksplosiver i nærheten av El-Arish på Sinai-halvøya. Hittil er ingen arrestert i tilknytning til funnet, skriver Jerusalem Post. – IDF er "mer klar enn noen gang" til å gjennomføre en omfattende bakkeoperasjon mot terrororganisasjonene på Gaza-stripen, sa høyt rangerte offiserer i IDF søndag. Palestinske terrorister fortsetter å smugle våpen inn i området, samtidig som israelske byer blir angrepet av terror-raketter nesten daglig. Miff.no: Gaza-stripen


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart