Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

13 palestinere drept i interne kamper

Det var trefninger mellom rivaliserende palestinske fraksjoner over hele Gaza-stripen fredag. Sammenstøtene kostet tretten mennesker livet og tjue personer ble i tillegg såret i eksplosjonene og skytingen, informerer Ha’aretz. Den regjerende Hamas-bevegelsen uttalte fredag at den stanser alle regjeringssamtaler med Fatah-partiet, på grunn av voldstilstandene på Gaza-stripen. – Som følge av de grusomme massakrene gjennomført i dag i Gaza by og nordlige deler av Gaza-stripen […] har vi bestemt oss for å utsette dialogen med Fatah, forteller Hamas-talsmann Ismael Radwan. Fatah har påpekt at det også var deres ønske å utsette forhandlingene. Miff.no: Gaza-stripen


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart