Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Volden på Gaza-stripen krever nye palestinske ofre

Den interne volden på Gaza-stripen fortsatte i morgentimene mandag. Ha’aretz melder at fem palestinere er drept. Vestre deler av Gaza by ble mørklagt etter at væpnede menn satte en lokal transformator ut av funksjon. Også søndag raste kampene. Hamas-soldater sprengte kontorene til Fatah i Beit Hanoun og kidnappet en sentral sikkerhetsoffiser som er lojal til PA-formann Mahmoud Abbas. Brigader Sayyed Shabban, lederen for de nasjoanle sikkerhetsstyrkene på det sentrale Gaza-stripen, skal være den høyest rangerte palestineren som er kidnappet i borgerkrigen mellom Fatah og Hamas. Saudi-Arabia har invitert representanter fra Fatah og Hamas til Mekka for å mekle i konflikten mellom gruppene. Begge parter skal ha akseptert invitasjonen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart