Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

26 palestinere drept siden torsdag

Minst 26 palestinere er drept og over 200 skadet i krigen mellom Fatah og Hamas på Gaza-stripen de fire siste dagene. Krigen fortsetter sentralt i Gaza by i morgentimene søndag. De fleste av de drepte er tilknyttet Fatah. Fire av ofrene skal være barn. Fredag satte Fatah-menn fyr på bygninger ved det islamske universitetet. Hamas-menn svarte med å tenne fyr på bygninger ved et universitet tilknyttet Fatah. Kampene fortsatte utover i helgen, til tross for at PA-formann Mahmoud Abbas og Hamas-lederen i Damaskus, Khaled Meshal, kom frem til en umiddelbar våpenhvile-avtale på fredag. Krigen mellom de to store militsgruppene på Gaza-stripen har så langt ikke skapt negative konsekvenser for sikkerhetssituasjonen langs grensen mellom Israel og Gaza-stripen. Det er til og med registrert en nedgang i antall rakettangrep fra Gaza-stripen. – Det virker som om Hamas og Fatah er for opptatt med deres egen konflikt enn å angripe Israel, skriver Amos Harel i Ha’aretz. Miff.no: Gaza-stripen


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart