Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

IDF trakk seg ut etter 24 timer

De israelske styrkene som rykket inn på et lite område av den sørlige Gaza-stripen mandag morgen trakk seg tilbake tirsdag morgen. I løpet av operasjonen ble minst 40 palestinere arrestert og forhørt, og noen få er fortsatt i varetekt for flere forhør. Det er ikke rapport om alvorlige trefninger under operasjonen, som er den mest omfattende bakkeoperasjonen etter våpenhvilen som ble innført i slutten av november. I følge IDFs Sørkommando var hensikten med operasjonen å avdekke tunneller og flate ut områder som blir brukt til utskytningssted for rakettangrep mot Israel. Sørkommandoen varsler lignende operasjoner i nær fremtid. IDF-kilder sier også at Israel hadde etterretningsinformasjon om flere tunneller som Hamas planla å bruke i nye infiltrasjonsangrep mot Israel. Mandag ble Israel angrepet med én Kassam-rakett og syv granater. Hamas sier de stod bak rakettangrepet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart