Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Blodig borgerkrig

Borgerkrigen mellom Hamas og Fatah på Gaza-stripen blir mer og mer blodig. I følge Ha’aretz er minst 17 palestinere drept det siste døgnet. Mandag brøt det ut skuddvekslinger på to sykehus, hvor ti mennesker ble drept og mer enn 25 skadet. Regjeringsmedlemmer måtte flykte da regjeringsbygget ble angrepet. Etter solnedgang beleiret Hamas-soldater huset til Fatah-lederen Abu al-Jediyan, dro ham ut og drepte ham. Helsepersonell sier han hadde 45 kuler i kroppen. Al-Jediyan var en nær medarbeider av Fatahs mektigste mann på Gaza-stripen, Mohammed Dahlan. – Hva er dette, hvis det ikke er en krig, sier Fatah-talsmann Maher Mikdad, samtidig som han lover hevn for drapet på al-Jediyan. Kort tid senere ble Hamas-kommandanten Izzadin Kassam kidnappet og drept av Fatah. Liket ble deretter kastet utenfor en palestinsk tv-stasjon i Gaza. Søndag ble en muslimsk leder fra en Hamas-moské likvidert av Fatah-menn. Tidligere på dagen ble en Fatah-soldat sluppet i døden fra 15. etasje av en høyblokk i Gaza. I følge Jerusalem Post ble en palestiner drept på liknende måte mandag.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart