Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Hamas har startet full offensiv

Hamas har tirsdag satt i gang et omfattende angrep mot Fatah-stillinger over store deler av Gaza-stripen, melder israelske medier. En tv-stasjon som kontrolleres av det islamske partiet opplyser at Hamas har vunnet kontrollen over hele den nordlige Gaza-stripen. Hamas har tatt kontrollen over minst ett hovedkvarter til Fatah-lojale styrker. De har også sikret seg kontrollen over et tredje sykehus. I følge Ha’aretz har 200 Hamas-menn omringet en bygning hvor 500 Fatah-menn har søkt tilflukt nord på Gaza-stripen. Hamas skyter granater og panservern-raketter mot bygningen. – De angriper fra alle sider, forteller Fatah-offiseren Khaled Awad. Tidligere palestinsk utenriksminister, Nabil Shaath, sier at hans hus ble ransaket av væpnede Hamas menn tirsdag. En av Shaaths livvakter ble skutt i foten og flere gjenstander ble stjålet fra huset. Fra Vestbredden meldes det at Fatah har kidnappet en statssekretær fra Hamas. Fatahs Al-Aqsa Martyrbrigader truer med å drepe Hamas-ledere på Vestbredden dersom ikke Hamas-angrepene på Gaza-stripen stanser. Militante Fatah-ledere på Gaza-stripen ber PA-formann Mahmoud Abbas om å få friere hender til å slå tilbake mot Hamas-styrken. Andre ledere sier det vil bli avgjort i løpet av noen timer om regjeringssamarbeidet kommer til å fortsette. Abbas beskylder Abbas for å planlegge kupp.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart