Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Kampene raser videre, minst 28 drept tirsdag

Hamas fortsetter sin offensiv mot Fatah-styrkene med full styrke onsdag morgen. I følge palestinske kilder blir det skutt med granater og panservern-raketter på sentrale deler av Gaza-stripen. Hamas opplyser at de har erobret og ødelagt en sentral Fatah-stilling som kontrollerte hovedveien mellom den nordlige og sørlige delen av Gaza-stripen. Jerusalem Post melder at minst fem palestinere, tilsynelatende sivile, er skadet i nattens kamper. Tirsdag erobret Hamas hovedkvarteret til en Fatah-lojal sikkerhetsstyrke nord på Gaza-stripen. I følge Jerusalem Post ble 21 mennesker drept i denne stillingskrigen. Hundrevis av væpnede menn deltok i kampene på begge sider. Det blir også meldt at Hamas har vunnet kontrollen over våpen og militært utstyr til Fatah-lojale sikkerhetsstyrker, minst 250 Kalashnikov-rifler og fire pansrede kjøretøy. Hamas-tilhengere ser på borgerkrigen som en krig for Islam. – Vi kjemper for Islam og [Fatah-soldatene] kjemper for sine lønninger. Så snart vi begynner å skyte vil kjærligheten til livet vinne over kjærligheten til penger, og vi vil vinne, sier en Hamas-soldat som blir gjengitt av Yedioth Aharonoth.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart