Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Maskerte menn satte fyr på kirke

Det skulle ikke gå mange dager fra Hamas tok kontroll på Gaza-stripen før kristne mål ble herjet av islamister. Søndag satte maskerte menn med håndvåpen fyr på den latinske kirken i Gaza by. Andre vandaliserte en skole som er drevet av den katolske kirke, i følge Jerusalem Post. – Ildspåsettelsen av kirken er en av fruktene av det blodige kuppet Hamas gjennomførte på Gaza-stripen, sier PA-formann Mahmoud Abbas. Men voldskampanjen mot kristne på Gaza-stripen er ikke ny, og begynte mens Fatah enda var i kontroll. En rekke kristne institusjoner har vært et mål for ekstremister de siste månedene. I april ble en kristen bokhandel bombet. I 2006 ble alle kristne på Gaza-stripen truet av en islamsk gruppe etter en kommentar som ble gitt av pave Benedict XVI om islam. Det blir anslått at det er 2.500 kristne i Gaza by.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart