Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

IDF avslutter Gaza-operasjoner

Israelske bakkestyrker var i kamp med militante palestinere to steder på Gaza-stripen onsdag. Minst tolv palestinere ble drept og omkring 40 skadet, i følge palestinske kilder. Jerusalem Post skriver at operasjonene nå er avsluttet. IDF har trappet opp sine anti-terror operasjoner på Gaza-stripen etter Hamas-kuppet for to uker siden. Dagens kamper brøt ut da israelske soldater rykket inn i begrensede områder for å jakte ettersøkte terrorister, miner og åpninger til underjordiske anlegg. I en operasjon øst for Gaza by ble Jihad-lederen Raed Fanuna drept. To israelske soldater ble lettere skadet da deres stridsvogn ble truffet av en panservern-rakett.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart