Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Hamas har arrestert Fatah-doktor

I forrige uke fortalte doktor Jomma Saka at Shifa-sykehuset på Gaza-stripen har mangel på medisiner. Saka, som er tilknyttet Fatah-bevegelsen, var pressetalsmann for sykehuset. Helsedepartementet, som er kontrollert av Hamas, beskyldte Saka for å lyve, og gav ham deretter sparken på grunnlag av "korrupsjon". Han er blant annet anklaget for å stjele møbler fra sykehuset. Saka, som avviser beskyldningene, svarte med å arrangere streik på sykehuset onsdag ettermiddag, for å presse Hamas til å ansette ham igjen. Natt til torsdag svarte Hamas med å arrestere Saka og hans 18 år gamle sønn, melder nyhetsbyrået AP. – Arrestasjonen har ingenting å gjøre med Sakas politiske tilknytning, sier doktor Bassem Naim, som er helseminister i Hamas-regjeringen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart