Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

IDF trapper opp etter rakett- og granat-regn fra Gaza-stripen

Militante palestinere angrep Israel med minst ti Kassam-raketter onsdag. I tillegg ble Israel angrepet med minst ti granater fra den sørlige Gaza-stripen, opplyser IDF. En av Kassam-rakettene traff et hus i en av kibbutzene i Sha’ar Hanegev. Bygningen fikk skader, men det blir ikke meldt om personskader. Parallelt med palestinske terrorgruppers intensiverte angrep, trapper Israel opp sine anti-terror aktiviteter på Gaza-stripen. To Hamas-medlemmer ble drept i et israelsk luftangrep i Beit Hanun nord på Gaza-strien torsdag morgen. Onsdag kveld ble fire palestinere drept av en IDF-granat i Beit Hanun nord på Gaza-stripen. Palestinske kilder hevder de drepte var sivile. IDF opplyser at de skjøt mot militante palestinere som var spesialisert i krigføring mot stridsvogner. I følge øyenvitner opererte 20 IDF-tanks og bulldosere i området torsdag kveld, melder Yedioth Aharonoth. Onsdag ettermiddag ble fem medlemmer av en liten palestinsk terrorgruppe, som har sterke bånd til Hamas, drept i en tilsvarende operasjon. "Islamsk Hær" var innblandet i kidnappingen av den israelske soldaten Gilad Shalit i fjor. Raketter fra et israelsk jagerfly smalt inn i terroristenes jeep. – Dette er en del av vår innsats for å forhindre terroraktivitet mot våre sivile, forklarer talsmann for den israelske regjeringen, David Baker.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart