Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Strømkutt er ikke ulovlig

Den israelske regjeringen må forsvare sitt vedtak om midlertidige strømkutt på Gaza-stripen i Høyesterett. Forsvarsminister Ehud Barak vil bruke strømkuttene som et pressmiddel for å få stans på granat- og rakettangrepene fra det Hamas-kontrollerte området. I et brev som ble sendt fredag, hevder statens advokater at strømkutt ikke utgjør noen form for kollektiv avstraffelse. – Ethvert tiltak av en stat som har negative konsekvenser for økonomien i en annen vil også skade innbyggerne av den staten. I slike tilfeller kan man hevde at ethvert tiltak i rammen av en væpnet konflikt er en form for kollektiv avstraffelse på de sivile i staten. Dette er et feilslått og absurd argument som går imot internasjonal lov og vanlig praksis, skriver advokatene. – I følge et slikt ukorrekt argument, ville det å innføre en økonomisk boikott eller press på land slik som Sør-Afrika under apartheid, og Iran i dag, være umulig fordi ethvert slik tiltak vil skade befolkningen i landet, heter det videre i brevet. Menneskerettighetsorganisasjoner har klaget regjeringens strømkutt-vedtak inn for Høyesterett. De hevder strømkutt vil skade uskyldige sivile på Gaza-stripen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart