IDF kjemper mot rakett-terroristene

De israelske forsvarsstyrkene fortsetter sine bakke- og luftoperasjoner mot Gaza-terroristene som angriper sivile israelske boligområder med raketter. Hamas opplyser at de står bak de fleste rakettangrepene. Torsdag morgen slo minst syv terror-raketter ned i Israel. Den ene av rakettene traff et lagerhus og utløste en brann. Tre israelere fikk sjokkskader. På Gaza-stripen ble fem Hamas-soldater og et medlem av Islamsk Jihad drept i kamper med israelske bakkestyrker. I følge Hamas-kilder ble også en palestinsk lærer drept da en israelsk rakett rammet en landbruksskole i Beit Hanun. IDF sier de undersøker saken. – Vi skjøt definetivt ikke på en skole, sier en talskvinne for IDF. Israelske bakkestyrker skal ha operert både i Jabalya og Beit Hanun i morgentimene torsdag. Onsdag ble to israelske barn lettere skadet i regnet av palestinske Kassam-raketter.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart