Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

IDF kjemper mot rakett-terroristene

De israelske forsvarsstyrkene fortsetter sine bakke- og luftoperasjoner mot Gaza-terroristene som angriper sivile israelske boligområder med raketter. Hamas opplyser at de står bak de fleste rakettangrepene. Torsdag morgen slo minst syv terror-raketter ned i Israel. Den ene av rakettene traff et lagerhus og utløste en brann. Tre israelere fikk sjokkskader. På Gaza-stripen ble fem Hamas-soldater og et medlem av Islamsk Jihad drept i kamper med israelske bakkestyrker. I følge Hamas-kilder ble også en palestinsk lærer drept da en israelsk rakett rammet en landbruksskole i Beit Hanun. IDF sier de undersøker saken. – Vi skjøt definetivt ikke på en skole, sier en talskvinne for IDF. Israelske bakkestyrker skal ha operert både i Jabalya og Beit Hanun i morgentimene torsdag. Onsdag ble to israelske barn lettere skadet i regnet av palestinske Kassam-raketter.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart