Fem Hamas-soldater drept

Hamas opplyser at fem av deres væpnede menn ble drept i et israelsk luftangrep sør på Gaza-stripen onsdag morgen. Fire andre skal ha blitt skadet, i følge helsepersonell på Gaza-stripen. Også Islamsk Jihad rapporterer om tap av en militssoldat i et israelsk luftangrep sentralt på Gaza-stripen. IDF sier de ikke kjenner til angrepet. Israel gjennomfører begrensede raid med bakkestyrker og luftangrep på Gaza-stripen for å stanse de stadige granat- og rakettangrepene mot sivile israelske boligområder. Tirsdag ble en palestiner drept av israelske soldater i nærheten av grensegjerdet. Slektninger og palestinsk helsepersonell sier mannen var bonde. IDF sier mannen var en væpnet militssoldat som var i ferd med å utplassere en bombe.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart