Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Fem Hamas-soldater drept

Hamas opplyser at fem av deres væpnede menn ble drept i et israelsk luftangrep sør på Gaza-stripen onsdag morgen. Fire andre skal ha blitt skadet, i følge helsepersonell på Gaza-stripen. Også Islamsk Jihad rapporterer om tap av en militssoldat i et israelsk luftangrep sentralt på Gaza-stripen. IDF sier de ikke kjenner til angrepet. Israel gjennomfører begrensede raid med bakkestyrker og luftangrep på Gaza-stripen for å stanse de stadige granat- og rakettangrepene mot sivile israelske boligområder. Tirsdag ble en palestiner drept av israelske soldater i nærheten av grensegjerdet. Slektninger og palestinsk helsepersonell sier mannen var bonde. IDF sier mannen var en væpnet militssoldat som var i ferd med å utplassere en bombe.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart