Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Israel trekker seg ut av Gaza-stripen, Hamas fortsetter rakettangrepene

Hamas-styrkene på Gaza-stripen angrep den israelske middelhavsbyen Ashkelon med tre Katyusha Grad-raketter mandag morgen. En av rakettene slo ned i en boligbygning og en annen på en lekeplass, melder Yedioth Aharonoth. Også Sderot og Nahal Oz har kommet under rakettangrep, samme morgen som israelske forsvarsstyrker avsluttet første del av «Operasjon Varm Vinter». Israelske soldater som har kjempet mot Hamas-styrker siden onsdag i forrige uke, returnerte mandag morgen tilbake til Israel. Israelske ledere har imidlertid varslet at krigen mot Hamas og deres rakett-terrorister vil fortsette med uforminsket styrke. Israels regjering har ennå ikke gitt klarsignal til en omfattende og langvarig anti-terror operasjon mot Hamas, men fortsetter mindre militære operasjoner som er begrenset i tid og i antall soldater. Israels forsvarssjef Gabi Ashkenazi sa søndag at 90 av de drepte palestinerne har vært væpnede menn. Palestinsk helsepersonell opplyser at 116 palestinere er drept de fem siste dagene. Opplysningene til Ashkenazi er i motstrid med de høye dødstallene for sivile ofre som kommer fra Hamas-myndighetene på Gaza-stripen. Søndag ble Israel angrepet med omkring 40 raketter, inklusiv to Grad-raketter som slo ned i Ashkelon. Tre sivile israelere ble lettere skadet. I kampene mellom IDF og Hamas på Gaza-stripen ble over ti palestinere drept.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart