14 palestinere drept etter terrorangrepet onsdag

Onsdag ble to sivile israelere drept av palestinske terrorister ved en terminal som leverer alt drivstoff til Gaza-stripen. Israelerne ble skutt på kloss hold i et angrep som ble gjennomført i fullt dagslys. I dagene som har fulgt er til sammen 14 palestinere drept i begrensede israelske bakkeraid og luftoperasjoner på Gaza-stripen. Israelske bakkestyrker som har operert i området rundt flyktningeleiren Bureij har møtt kraftig motstand fra Hamas-hæren. I flere tilfeller har Hamas-soldatene brukt sivile, inkludert barn, som menneskelige skjold, opplyser IDF. Fredag skjøt palestinske snikskyttere mot en israelsk traktor som arbeidet på jordene til kibbutz Nir Oz nær grensen mot Gaza-stripen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart