Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Tre israelske soldater drept i kamp med Hamas ved grensen

Soldater fra Givati-brigaden som patruljerte langs grensen til Gaza-stripen i nærheten av kibbutz Be’eri kom i trefning med væpnede palestinere onsdag. Tre israelske soldater er drept og to andre skadet i kampene. I følge Jerusalem Post startet trefningen da IDF-soldatene oppdaget væpnede palestinere som beveget seg mot grensegjerdet, i det som ble oppfattet som et infiltrasjonsforsøk. Den israelske avdelingen rykket inn på Gaza-stripen for å komme de militante palestinerne i forkjøpet, men ble dermed lurt inn i et godt planlagt bakholdsangrep. En intens skuddveksling brøt ut. Også flere andre steder på Gaza-stripen har det vært trefninger mellom IDF og geriljastyrkene til Hamas og de andre islamistiske gruppene. Fire Hamas-soldater ble drept i kamper i nærheten av Nahal Oz terminalen som blir brukt til å levere drivstoff til Gaza-stripen. Israel ble angrepet med åtte Kassam-raketter onsdag morgen. Sent tirsdag kveld ble en israelsk soldat moderat skadet av en palestinsk snikskytter sentralt på Gaza-stripen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart