Tre israelske soldater drept i kamp med Hamas ved grensen

Soldater fra Givati-brigaden som patruljerte langs grensen til Gaza-stripen i nærheten av kibbutz Be’eri kom i trefning med væpnede palestinere onsdag. Tre israelske soldater er drept og to andre skadet i kampene. I følge Jerusalem Post startet trefningen da IDF-soldatene oppdaget væpnede palestinere som beveget seg mot grensegjerdet, i det som ble oppfattet som et infiltrasjonsforsøk. Den israelske avdelingen rykket inn på Gaza-stripen for å komme de militante palestinerne i forkjøpet, men ble dermed lurt inn i et godt planlagt bakholdsangrep. En intens skuddveksling brøt ut. Også flere andre steder på Gaza-stripen har det vært trefninger mellom IDF og geriljastyrkene til Hamas og de andre islamistiske gruppene. Fire Hamas-soldater ble drept i kamper i nærheten av Nahal Oz terminalen som blir brukt til å levere drivstoff til Gaza-stripen. Israel ble angrepet med åtte Kassam-raketter onsdag morgen. Sent tirsdag kveld ble en israelsk soldat moderat skadet av en palestinsk snikskytter sentralt på Gaza-stripen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart