Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Israelske styrker er nær hovedkvarteret til Hamas

De siste 24 timene har israelske forsvarsstyrker lagt større militært press på Hamas enn noen gang tidligere under de tre uker lange kampene på Gaza-stripen. Torsdag ble Said Siam og Salah Abu Shreich, to fremstående Hamas-ledere, drept i et israelsk luftangrep. Hjemmet til en annen Hamas-leder, Mahmoud al-Zahar, er omringet, skriver Amos Harel i Ha’aretz. Israelske styrker opererer i sentrum av Gaza by og like ved hovedkvarteret til Hamas sørvest for byen. Her befinner de fleste kommando- og kontrollrommene til Hamas seg, i følge Harel. Selv i sentrum av Gaza by ser kampviljen til Hamas-soldatene ut til å være brutt. I de fleste tilfeller skal soldatene ha valgt å flykte unna sammen med tusenvis av sivile. IDF frykter hele tiden en større feil i krigføringen, enten at en mengde sivile palestinere blir drept eller at Hamas klarer å gjennomføre et overraskelsesangrep som påvirker opinionen i Israel.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart