Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

– Shalit-avtalen er den best mulige

Shin Bet-leder Yoram Cohen avslørte onsdag flere detaljer rundt fangeutvekslingen med Hamas.

– Verken Hamas eller Israel gav etter. Risikoen vi tar er på et nivå, og utgjør en sikkerhetsutfordring, som vi kan ta oss av. Det er 20.000 Izz al-Din al-Qassam-krigere i Gaza, så 200 nye terrorister fra eller til vil ikke føre til at verden ramler ned i hodet på oss, mener Cohen.

– Hamas oppgav sitt maksimumskrav på løslatelse av 1.400 fanger. På den andre siden inngikk også vi kompromisser, og vi har de siste to ukene blitt enige om ting vi ikke har blitt enige om tidligere, legger han til.

– Vi kan ikke garantere at de fangene som blir frigjort ikke vil utføre terrorangrep, men dette er den beste avtalen vi noensinne vil få. Etterretningssjefen opplyste også at så mye som «90 prosent av avtalen var på plass så tidlig som tre år siden».

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart