Ny flåte på vei

To skip med 27 internasjonale aktivister er på vei fra Tyrkia mot Gaza-stripen, melder israelske medier.

Aktivistene bak forsøket på å bryte den israelske sjøblokaden har hittil prøvd å unngå medieoppmerksomhet, for å unngå politisk press og sabotasje som kunne hindret skipene fra å legge fra kai. Ombord i skipene skal det være humanitær hjelp til Gaza verdt drøyt 150.000 kroner. IDF melder at skipene kommer til å bli stanset. Israels sjøblokade av Gaza-stripen er lovlig etter internasjonal rett. Målet med blokaden er å hindre våpenleveranser til terrorgruppene på Gaza-stripen. Alle som vil levere sivile varer til Gaza-stripen kan samarbeide med israelske myndigheter om levering gjennom grensestasjonene på land.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart