Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Haniyehs svoger operert i Israel

Hamas-leder på Gaza-stripen, Ismail Haniyeh, sier ikke akkurat "takk skal du ha" etter at israelske leger reddet livet til svogeren hans. (Foto: Joe Catron)
Hamas-leder på Gaza-stripen, Ismail Haniyeh, sier ikke akkurat "takk skal du ha" etter at israelske leger reddet livet til svogeren hans. (Foto: Joe Catron)
På et sykehus i Petah Tikva fikk Suhila Abd el-Salam Ahmed Haniyehs ektemann behandling for alvorlige hjerteproblemer, som ikke legene på Gaza-stripen kunne hjelpe ham med.

Hendelsen inntraff for fire måneder siden. Haniyeh er søsteren til Hamas’ politiske leder på Gaza-stripen, Ismail Haniyeh. Sammen med hennes ektemann ble hun fraktet med palestinsk ambulanse til grenseovergangen Erez, hvor Magen David Adom stod klare til å frakte dem videre til det israelske sykehuset. De to ble værende på sykehuset i en uke, før helsesituasjonen var stabil nok for at han kunne fraktes tilbake til Gaza, skriver Yedioth Aharonoth.

Ismail Haniyehs to familiemedlemmer søkte israelske myndigheter om umiddelbar hjelp da helsesituasjonen på Gaza-stripen forverret seg. Det på tross av at ingen av dem anerkjenner Israel og støtter terrorvirksomheten Hamas driver for å utslette den jødiske staten fra kartet. Som «takk for hjelpen» anklaget Haniyeh mandag Israel for å stå bak terrorangrepet som drepte seksten egyptiske soldater natten i forvegen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart