Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Fatah feiret seg selv på Gaza-stripen

PA-president Mahmoud Abbas talte til de frammøtte i Gaza by, via satelittvideo fra sitt kontor i Ramallah. (Foto: Pressekontoret til den britiske regjeringen)
PA-president Mahmoud Abbas talte til de frammøtte i Gaza by, via satelittvideo fra sitt kontor i Ramallah. (Foto: Pressekontoret til den britiske regjeringen)
For første gang siden Hamas tok kontrollen over Gaza-stripen i et blodig kupp i 2007, har Fatah fått lov til å avholde en større offentlig markering. Flere hundre tusen var samlet for å markere Fatahs 48-årsdag i Gaza by.

«Staten og seieren» heter slagordet til Fatahs feiring på Gaza-stripen, hvor de markerer sin diplomatiske seier i FN. I november klarte de palestinske selvstyremyndighetene (PA), som er kontrollert av Fatah, å få oppgradert «Palestina» sin status i det internasjonale organet.

Flere sentrale ledere i Fatah var på talelisten fredag kveld, inkludert representanter fra Vestbredden. Blant talerne var også konen til generalsekretær Marwan Barghouti. PA-president Mahmoud Abbas snakket til tilhørerne via satelittvideo fra sitt kontor i Ramallah, melder Yedioth Aharonoth.

– Vårt folk lever under en okkupasjon og en blokade. Vårt mål er å forene våre (Hamas’ og Fatahs) krefter og redde hovedstaden Jerusalem. Seieren kommer og vi vil se det snart – på Gaza-stripen, sa Abbas.

Presidenten lovpriste Fatahs og Hamas’ mange «martyrer» i terrorkampen mot Israel opp igjennom årene.

– Det palestinske folk var ille ute da Fatah ble grunnlagt. Verden ønsket ikke å ha noe med oss å gjøre. Vi hadde ikke noe land og ingen politisk struktur. Vi ble sett på som tiggere med behov for gaver. Fatah ble grunnlagt for folket, sa Abbas.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart