Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ya’alon: Vi stanser terror fra Tyrkia og Gaza

Forsvarssjef Moshe Ya'alon sammen med forsvarssjef Benny Gantz (t.v.) og sjef for IDFs Sørkommando Sami Turgeman. (Foto: IDF)
Forsvarssjef Moshe Ya'alon sammen med forsvarssjef Benny Gantz (t.v.) og sjef for IDFs Sørkommando Sami Turgeman. (Foto: IDF)
- Ulike islamistgrupper, spesielt Hamas, forsøker å sette regionen i flammer. Vi arbeider for å hindre terrorceller som blir ledet fra Tyrkia og Gaza, sier Israels forsvarsminister Moshe Ya’alon.

Israels forsvarsminister Moshe Ya’alon påpeker tirsdag til Knessets utenriks- og forsvarkomité at antallet terrorangrep på Vestbredden og i Jerusalem har gått noe ned den aller siste tiden, men han er på ingen måte sikker på at den relative roen vil fortsette.

– Det er press fra islamistgrupper utenfor Israel, spesielt fra Hamas, som forsøker å sette regionen i flammer. Vi arbeider for å hindre terrorceller som blir ledet fra Tyrkia og Gaza, sier Ya’alon.

– Bølgen av terrorangrep fra ensomme ulver ser ut til å ha roet seg, men vi er ikke sikre  på at det er tilfelle, fortsetter forsvarsministeren.

Den politiske lederen for de israelske forsvarsstyrkene minner om at Iran forsøker å skaffe seg atomvåpen.

– Iran fortsetter også å støtte terror og gi våpen til våre fiender – både Hizbollah og terrorgrupper i Gaza. Midtøsten har ikke stabilisert seg, regionen lider av kronisk ustabilitet, sier Ya’alon.

Forsvarsministeren sier Israel har satt «røde grenser» for militær aktivitet i Syria. Dette kan være et hint for å bekrefte at Israel stod bak luftangrepene i Syria søndag.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart