Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Tok seg ulovlig inn i Israel

Grensegjerdet mellom Israel og Gaza. (Illustrasjonsfoto: Wikimedia Commons)
Grensegjerdet mellom Israel og Gaza. (Illustrasjonsfoto: Wikimedia Commons)
Fire palestinske menn fra Gaza ble arrestert i Sør-Israel tirsdag morgen, etter at de tok seg ulovlig over grensen.

Israelske soldater pågrep mennene i Eshkol-regionen, bare noen minutter etter at de hadde brutt seg gjennom grensen fra Gaza. De fire mennene var i besittelse av tenger som de hadde brukt til å klippe i stykker grensegjerdet, ifølge hebraiske medierapporter som er gjengitt av Times of Israel.

Grensegjerdet som skiller Israel fra Gaza, inneholder en mengde sensorer og kameraer som styrker Israels overvåking av grensen. Normalt er det nok soldater på patrulje i området til at infiltratører fra Gaza blir pågrepet i løpet av få timer.

For en uke siden klarte likevel en palestinsk mann å komme seg over grensen og oppholde seg i Israel i nesten ett døgn før han ble tatt av sikkerhetsstyrkene. Han ble observert på overvåkingskameraer av soldater da han tok seg over grensen tirsdag 9. august. Dagen etter ble han pågrepet på israelsk territorium en mil fra grensen.

Tidligere i sommer ble det kjent at Israel planlegger å styrke sikkerheten ved Gaza-grensen ved å bygge ny barriere av betong – både over og under bakken. I begynnelsen av august utlyste myndighetene i Israel en lukket anbudsrunde blant aktuelle israelske selskaper som kan være i stand til å ta ansvar for byggeprosjektet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart