Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Bygning truffet av rakett fra Gaza

Rakettangrep fra Gaza-stripen fra 2009. (Foto: paffairs_sanfrancisco, flickr.com)
Rakettangrep fra Gaza-stripen fra 2009. (Foto: paffairs_sanfrancisco, flickr.com)
Fredag ble det avfyrt flere raketter mot Israel.

Fredag måtte israelere bosatt i flere områder langs Gazastripen løpe i dekning da rakettalarmen begynte å ule. Tre raketter skal ha blitt avfyrt fra den Hamas-kontrollerte enklaven mot Israel, skriver avisen Ha’aretz.

Det israelske forsvaret opplyser om at de oppdaget tre raketter som ble avfyrt fra Gaza mot det sørlige Israel. To av rakettene ble skutt ned av rakettforsvaret Iron Dome, mens en tredje rakett traff en bygning i Shaar Hanegev. Det er ikke meldt om at mennesker er skadet, men det skal være materielle skader på bygget. Skadene skal ikke være omfattende.

Dette er det første rakettangrepet siden Israels forsvarsminister Avigdor Lieberman 19. desember sa at han trodde rakettangrepene var over. Da hadde det vært nesten daglige angrep mot Israel to uker i strekk.

Det skal ha pågått en seremoni i nærheten av hvor angrepet skjedde for å markere bursdagen til Oron Shaul, en israelsk soldat som ble drept under Gaza-krigen 2014. Liket av den israelske soldaten er i Hamas’ fangenskap.

En video av seremonien som blir avbrutt av rakettalarmen er publisert:


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart