Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov! Early bird-rabatt!

Vi trenger deg med på laget!

Regimet på Gaza henretter jevnlig mennesker de mener har samarbeidet med Israel. (Illustrasjonsfoto: Skjermdump fra Youtube)
Hamas' væpnede ving viser seg frem under en parade på Gazastripen. (Illustrasjonsfoto: Skjermdump fra Youtube.)

Gaza-familie drepte familiemedlem som var mistenkt for å hjelpe Israel

Familien mente Ahmed Barhoum hadde gitt informasjon til Israel.

En palestinsk familie sier de har drept et av sine familiemedlemmer som var mistenkt for å hjelpe Israel. Ahmed Barhoum var anklaget av Hamas for å ha gitt informasjon til Israel som gjorde at tre av terrorgruppens ledere ble drept i et israelsk luftangrep under krigen i 2014, skriver Times of Israel.

Familien sier i en uttalelse at de fulgte etterforskningen til Hamas og at de ble overbevist om at familiemedlemmet var skyldig i anklagene. Det skal ha vært en av slektningene som skjøt og drepte Barhoum, men det er ikke kjent hvilket familiemedlem som avfyrte det dødelige skuddet.

Familien sier slektningen ble arrestert og avhørt av «motstandsbevegelsen», som betyr at han ble arrestert utenfor det palestinske rettssystemet. Det har ikke kommet noen uttalelser fra Hamas etter henrettelsen.

Hamas har siden de overtok kontrollen over Gazastripen i 2007 henrettet flere titalls mennesker mistenkt for å ha samarbeidet med Israel.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart