Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Tre væpnede palestinere klarte å komme seg forbi grensegjerdet og inn i Israel. (Foto: Forsvarsdepartementet)

Væpnede palestinere infiltrerte Israel

Tre palestinerne med kniver og håndgranater infiltrerte Israel fra Gazastripen.

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Artikkelen fortsetter under.
Shalom! Nettsiden miff.no har ingen betalingsmur og heller ingen eksterne annonser. Våre nyheter og bakgrunnsartikler er en gave til deg fra MIFFs medlemmer. Med deg på laget kan vi bli enda bedre. Medlemskap koster kun fra 4 kroner per uke. Takk for at du klikker her og fyller ut registreringsskjema nå. Hvis du er medlem fra før, gi en gave til Vipps 39881 eller med SMS i skjema under. Det betyr mye å ha deg med på laget nå når Israel blir 70 år og MIFF blir 40 år! Takk!

Det israelske forsvaret pågrep tirsdag tre palestinere som hadde infiltrert Israel fra Gazastripen. Palestinerne var bevæpnet med kniver og granater. De hadde også utstyr til å klippe hull i gjerder på seg, skriver Ha’aretz.

Det var en militærpatrulje som tirsdag morgen oppdaget spor langs gjerdet mellom Gazastripen og Israel. Det gjorde at alarmen gikk hos forsvaret, som fryktet noen hadde kommet seg over grensen. Etter en leteoperasjon ble de tre palestinerne pågrepet hele 20 kilometer inne på israelsk territorium.

Det er uklart når de tre palestinerne kom seg over grensen. Palestinere fra Gazastripen prøver regelmessig å komme seg inn i Israel, men de fleste blir oppdaget av soldater som følger med på overvåkningskameraene langs grensen. Det israelske forsvaret sier de etterforsker dagens hendelse.

Sikkerheten langs grensen er økt og soldatene er i høyeste beredskap.

De israelske beboerne langs Gazastripen ble varslet av forsvaret om den mulige infiltrasjonen. De har nå fått beskjed om å returnere til normalen.

Tre palestinere fra Gaza ble pågrepet inne i Israel med kniver og håndgranater. (Foto: Det israelske politiet)
Tre palestinere fra Gaza ble pågrepet inne i Israel med kniver og håndgranater. (Foto: Det israelske politiet)

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart