Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Tre raketter er avfyrt mot Israel. To av dem ble skutt ned av rakettforsvaret Iron Dome. (Arkivfoto: IDF)
Terrorister på Gazastripen har avfyrt over 130 raketter mot Tel Aviv og det sentrale Israel. (Arkivfoto: IDF)

Angrep Israel med 45 raketter i natt

Fem raketter landet i israelske grensebyer. Flere bygninger ble skadet.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Natt til onsdag ble det avfyrt rundt 45 raketter og granater mot israelske byer og tettsteder fra Gazastripen. Titusenvis av israelere måtte løpe i sikkerhet etter at rakettalarmen begynte å ule, skriver Times of Israel.

Minst fem prosjektiler skal ha landet i israelske tettsteder i nærheten av Gaza-grensen, men ingen mennesker kom til skade. Et prosjektil landet utenfor en barnehage. Flere bygninger og biler fikk materielle skader.

Det israelske rakettforsvaret Iron Dome skjøt i tillegg ned sju raketter som var på vei mot befolkede områder. Ti raketter landet på tomme jorder.

Israelske jagerfly svarte med å bombe 25 Hamas-mål etter angrepet. Det er ikke kommet meldinger om drepte eller skadde i det israelske angrepet.

Viseambassadør Dan Poraz ved Israels ambassade i Norge kritiserer norske medier for sin dekning av nattens angrep. Han mener mediene snur om på hele hendelsen ved at de fokuserer på det israelske svaret på angrepet og ikke selve angrepet. På sin egen Twitter-profil skriver han dette:

Et av husene i Eshkol-regionen som fikk materielle skader etter nattens angrep. (Foto: Eshkol Regional Council)
Et av husene i Eshkol-regionen som fikk materielle skader etter nattens angrep. (Foto: Eshkol Regional Council)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart