Tre raketter er avfyrt mot Israel. To av dem ble skutt ned av rakettforsvaret Iron Dome. (Arkivfoto: IDF)
Terrorister på Gazastripen har avfyrt over 130 raketter mot Tel Aviv og det sentrale Israel. (Arkivfoto: IDF)

Rakettangrep mot Ashkelon

Det israelske forsvaret har svart på angrepet med å bombe Hamas-mål.

Natt til mandag gikk rakettalarmen i den israelske byen Ashkelon med 120.000 innbyggere. Raketten, som ble skutt fra Gazastripen, ble skutt ned rakettforsvaret Iron Dome. Innbyggerne i byen hørte et stort smell, men ingen personer kom fysisk til skade, skriver nettavisen Times of Israel.

Rakettangrepet kom bare timer etter at Israel angrep to Hamas-posisjoner søndag kveld. Det israelske angrepet var et svar på at det tidligere søndag ble sendt eksplosiver inn i Israel ved bruk av mange heliumballonger.

Det israelske forsvaret svarte mandag morgen på rakettangrepet mot Ashkelon ved å bombe flere Hamas-mål på den palestinske enklaven.

En dronelignende gjenstand med eksplosiver ble sendt inn i Israel fra Gaza ved bruk av heliumsballonger. Her blir gjenstanden undersøkt av en robot fra politiets bombegruppe. (Foto: Det israelske politiet)
En dronelignende gjenstand med eksplosiver ble sendt inn i Israel fra Gaza ved bruk av heliumsballonger. Her blir gjenstanden undersøkt av en robot fra politiets bombegruppe. (Foto: Det israelske politiet)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart