Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Nå kommer sesong 3 av Fauda

I sesong 3 av den israelske spenningsserien Fauda er deler av handlingen lagt til Gazastripen. (Foto: Netflix)
Snart kommer den tredje sesongen av den populære israelske serien.

Mange har ventet i spenning på den tredje sesongen av den israelske spenningsserien Fauda. Nå er det klart at ventetiden snart er over. Den tredje sesongen blir tilgjengelig på Netflix 16. april, skriver Deadline.

Serien produseres av det israelske TV-nettverket Yes og ble raskt en stor suksess i Israel. Det gjorde at Netflix i 2016 kjøpte opp serien. Siden har den fått stor internasjonal oppmerksomhet. Fauda («kaos» på arabisk) er en politisk thriller-serie som tar utgangspunkt i konflikten mellom Israel og palestinerne. Serien forsøker å skildre begge sider av konflikten.

I de to foregående sesongene har det meste av handlingen blitt lagt til Vestbredden, hvor undercover-agenter har forsøkt å stanse Hamas-terrorister. I sesong tre vil agentene befinne seg dypt inne på Gaza for å «ødelegge Hamas-infrastruktur» og nå «lederen av Hamas’ militære ving».

Her en israelsk trailer til sesong 3 av spenningsserien:


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart