Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Over hundre soldater har mistet livet i kampene på Gazastripen

Venner og familie tar farvel med soldaten Omri Roth, som mistet livet i kampene på Gazastripen, den 10. desember 2023. (Foto: Flash90)
I tillegg er nesten 600 soldater blitt skadet.

Det israelske forsvaret (IDF) kunngjorde mandag 11. desember dødsfallet til sju nye soldater. Siden bakkeoperasjonen på Gazastripen startet har 104 israelske soldater mistet livet i kampene.

Fem av soldatene ble drept da terrorister skjøt mot dem fra en skole.

Sønn til tidligere forsvarssjef Gadi Eisenkot er en av de 104 soldatene som har mistet livet. I helgen mistet også nevøen hans livet i kampene.

I tillegg til de drepte er nesten 600 soldater skadet i kampene. Rundt 300 av dem ble hentet ut av den palestinske enklaven med helikopter.

I underkant av 130 av dem ankom sykehuset med alvorlige skader. Rundt 220 var moderat skadet mens rundt 230 var lettere skadet.

Totalt siden 7. oktober har 433 israelske soldater mistet livet og over 1600 er blitt skadet.

Ifølge IDF skal minst 7000 terrorister fra Hamas og andre terrorgrupper vært drept i kampene så langt. I løpet av helgen har også flere hundre terrorister valgt å overgi seg til de israelske styrkene.

Etay Perry (oppe fra venstre), Eliya Yanovsky, Ari Yehiel Zenilman (nede til venstre), Gideon Ilani, Eviatar Cohen, Gal Becher og Roman Bronshtein har mistet livet i kamper på Gaza det siste døgnet.

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart