Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Tre soldater mistet livet i minelagt bygning i Rafah

Uri Bar Or (t.v.), Ido Appel og Amir Galilove mistet livet på Gaza 28. mai. (Foto: IDF)
291 soldater har mistet livet i kampene på Gazastripen.

Det israelske forsvaret (IDF) kunngjorde onsdag 29. mai at tre soldater hadde mistet livet i kamp dagen før. Kunngjøringen kommer samtidig som den militære operasjonen fortsetter i Rafah sør på Gazastripen og i Jabaliya i nord.

De drepte er identifisert som Amir Galilove (20), Bar Or (21) og Ido Appel (21). Ifølge IDF skal de tre ha blitt drept av en eksplosjon som ble forårsaket av en minelagt bygning i Rafah. Alle tjenestegjorde i Nahal-brigadens 50. bataljon.

En offiser og to soldater fra den samme bataljonen ble også alvorlig skadet i hendelsen. En annen offiser ble moderat skadet. Nord på Gazastripen ble en offiser og en soldat alvorlig skadet i kamper med Hamas-terrorister.

Mens israelske stridsvogner for første gang nådde sentrum av Rafah tirsdag, så pågikk det harde kamper i Jabaliya i nord. IDF ble beskutt av store mengder panservernmissiler. I området ble det funnet tuneller, raketter og våpen i nærheten av en moské.

291 israelske soldater har mistet livet i kamp inne på Gazastripen, etter at IDF rykket inn for å ta Hamas etter angrepet på Israel 7. oktober. Totalt har over 600 soldater mistet livet, hvis man inkluderer dem som falt 7. oktober.

Ifølge IDF er over 15.000 Hamas-terrorister blitt drept.

En stor mengde granater var gjemt like ved en moske i Jabaliya i Nord-Gaza. (Foto: IDF)

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart