Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov!

Vi trenger deg med på laget!

IDF har beslaglagt blant annet disse Hamas-våpen etter en trefning for noen dager siden. (Foto: IDF)
IDF har beslaglagt blant annet disse Hamas-våpen etter en trefning for noen dager siden. (Foto: IDF)

Barneterroristene til Hamas behandles på israelske sykehus

I dag morges kom det et klart eksempel på at Hamas bruker barnesoldater, nok en krigsforbrytelse fra terrorgruppen. Israelske leger arbeider for å redde livet til en palestinsk 16-åring som deltok i terrorangrep inn i Israel.

Mener du at Israel skal bestå som en jødisk stat? Klikk JA eller NEI.

En 16 år gammel Hamas-terrorist blir behandlet på et israelsk sykehus i Ashkelon, etter at han ble skadet i kamper med israelske styrker inne i Israel. Dette meldte Israel Radio tirsdag ettermiddag ifølge Times of Israel. 16-åringen skal ikke ha vært ved bevissthet da han ankom sykehuset.

Før daggry mandag tok to grupper Hamas-terrorister seg inn i Israel via tunneler. Den ene gruppen, kledd i israelske uniformer, tok seg inn i Israel i nærheten av Kibbutz Nir-Am. Den andre tok seg inn like ved Erez, flere kilometer nordøst for byen Beit Hanoun på Gazastripen. Begge gruppene kom i trefninger med israelske styrker og led store tap, men den ene gruppen lyktes i å ta livet av en israelsk offiser og tre soldater. Det er ikke klart hvilken av de to gruppene 16-åringen tilhørte. En annen Hamas-terrorist skal ifølge rapporten få behandling på et sykehus i Beersheba.

Det ble også meldt at IDF-soldater som har kjempet i Gaza blir behandlet for skader etter å ha stått overfor 13-14-årige palestinske barn med bombebelter.

Når disse unge terroristene blir drept, blir det meldt med krigsoverskrifter i Norge at barn er drept. I en del tilfeller kunne det nok med rette stått barneterrorister. Al Jazeeras oversikt (oppdatert frem til for noen dager siden) viste at det store flertallet drepte var menn i stridsdyktig alder. Også for barn var det klar overvekt av gutter i forhold til jenter.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart