Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Gallant: – Veldig snart vil vi gå til handling på nordfronten

Forsvarsminister Yoav Gallant snakker med israelske soldater ikke langt fra Gaza-grensen 19. oktober 2023. (Foto: Chaim Goldberg/Flash90)
De israelske forsvarsstyrkene vil «veldig snart» gå til handling mot Hizbollah i Sør-Libanon, sa Israels forsvarsminister Yoav Galant mandag kveld.

Den israelske forsvarsministeren Yoav Galant møtte israelske soldater ved grensen til Gaza 29. januar. Han fortalte at flere soldater nå blir sendt til nordfronten.

– De vil veldig snart gå til handling på nordfronten, så styrkene i nord blir forsterket, sa Gallant, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

– Styrkene som forlater [Gaza-området] blir flyttet til nord, hvor de forbereder seg på det som kommer i neste omgang, sa Gallant.

Etter Den andre Libanon-krigen i 2006, har den Iran-støttede terrorgruppen Hizbollah bygget seg opp som en formidabel militær trussel mot den jødiske staten. Den militære oppbyggingen har skjedd til tross for en FN-resolusjon som krevde at Hizbollah ikke skulle operere i grenseområdet, og til tross for at FN-styrker har vært utplassert for å hindre en militær oppbygging. Israel krever at Hizbollah trekker seg tilbake, og truer med militær aksjon dersom ikke dette kravet blir innfridd.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart