Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Fortsetter operasjoner

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

En dag etter at den israelske regjeringen erklærte de palestinske myndigheter for en «terror-støttende enhet», slo tre raketter ned i det palestinske politiets hovedkvarter i Ramallah. Bygningen ligger 50 meter fra Yassir Arafats hovedkvarter. IDF har fått godkjennelse for langsiktige aksjoner som bare vil øke i militær styrke.
– De militære operasjonene har som mål å skape press på de palestinske myndigheter og deres ledere, som til slutt vil gjøre dem ansvarlig for det som er deres egen ansvar – krigen mot terrorisme, sier IDF-talsmannen brigader Ron Kitrey. Tirsdag ble det brukt F-16 og F-15 jagerbombere og Apache kamphelikoptre i et omfattende luftangrep mot palestinske sikkerhetskontorer i Samaria og på Gaza-stripen.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart